Herr,  Mode

Kofta av jeans

MCS har tagit de senaste säsongernas trend med trasiga jeans ett steg längre och visar inför våren S/S 2010 en kofta av recyclad denim. Det är gamla jeans som trasats sönder och spunnits till ljusblått garn, för att sedan stickas till en kofta. Modellen är klassisk, ett mellanting mellan grunge och preppy, lite längre, grovt stickad med breda muddar och detaljer i stentvättad denim. Koftan är en del av herrkollektionen, men fungerar lika bra som unisex.

Koftan kommer ut i butik under februari och säljs i limiterad upplaga hos MCS i Stockholm och Täby Centrum. Priset ligger på 1999 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.