Skönhet

L’Oréal Studio Secrets Professional

Just nu är det nästan som julafton här hemma. Stora delar av L’Oréal Studio Secrets Professional hämtades på posten idag och jag hade faktiskt ingen aning om att det skulle dyka upp. Bjooti som är expert på ämnet har redan hunnit testa en av produkterna och har även skriv om presseventet som var innan jul.

Mumsiga läppglans och härliga ögonskuggor.

Helt perfekt med en massa primers till mitt trötta ansikte.

De här produkterna (Smooting resurfacing primer, läppglans, anti-dull skin primer och High definiton smoothing foundation) har jag redan provat lite men vill inte göra några utlåtanden än. Läppglanset ska få följa med på semestern och även några av de andra produkterna så jag kan testa ordentligt.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.