Modeaktiviteter

Camilla Norrback A/W 2010 “Veruca and Charlie”

Bilderna ovan är från Camilla Norrbacks visning på Amsterdam Fashion Week. Hon är det enda svenska märke, utvalda av huvudsponsorn Volvo, att få visa sin kollektion i Amsterdam. Hela 800 gäster var på plats och fick se en kollektion inspirerad av Veruca och Charlie, två av karaktärerna i Tim Burtons Charlie and the Chocolate factory.

På damsidan fick vi se kvinnliga 30-tals siluetter med draperade ärmar och urringade ryggar. Det klassiska blandades upp med lekfulla mönster av ekorrar och körsbärsträd. Herrkollektionen var mycket inspirerad av 30-talets arbetarklass med löst sittande byxor med hög midja, stora rockar och tjocka cardigans. Även här med lekfulla tryck och mönster.

Under Fashion Week by Berns bjöd Camilla in till en filmvisning som visar upp hennes höstkollektion och även glimtar från Amsterdam. I soffan sitter Veruca och Charlie.

Söta Camilla som blev mamma för tre veckor sedan var på plats och jag och Johanna fick en lång pratstund med henne. Men det blev mer mamma-snack än mode den här gången 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.