Foton från förr,  MiaShopping

Vykort från Paris 1999

Nu har Jag kikat runt bland gamla foton igen och hittade de här inscannade från Paris 1999.

Jag sitter på ett risigt, men väldigt billigt och centralt, hotell och dricker vin och äter bakelser med smultron på. Det var tider det 🙂

1999 pluggade jag så resekassan var inte så stor (vi flygluffade och var i Milano, Rom, Barcelona, Mallorca, Nice och slutligen Paris) och det är roligt att ha upplevt modestaden Paris med en budget på max 100 kr om dagen. Det är lite skillnad från när jag var där i höstas.

Fråga mig inte vad jag har på mig. Byxorna kommer iallafall från BikBok och väskan från InWear.

Nu har jag äntligen uppdaterat till senaste version av WordPress (mitt bloggverktyg). Inget som syns i bloggen men när jag loggar in och skriver mina inlägg så är det uppdaterat med en massa nya funktioner.

Nästa år lovar jag att hela MiaShopping ska få en redesign och bli mer användarvänligt. Ett nyårslöfte redan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.