Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Schwarzkopf SEAH Rose Masque

Mia testar: Schwarzkopf SEAH Rose Masque

Om produkten: Rik mask med intensivt utslätande verkan i frissigt hår. Ger fukt och näring och gör håret underbart silkesmjukt och lättkammat. Stärker bräckligt, frissigt hår och reparerar skador i fjällskiktet. Ger håret vacker lyster och en silkeslen känsla samt underlättar styling av frissigt hår.

Mia tycker till: I goodiebagen från Veckorevyns Blog Award fanns en liten burk med hårinpackningen Schwarzkopf SEAH Rose Masque som jag nu har testat. Trots att jag inte har speciellt frissigt hår så tycker jag inpackningen fungerar jättebra. Håret känns mjukt och glansigt. Doften är underbar och håller i sig länge.

Jag har ju tidigare provat shampoo och balsam från samma märke. Läs mer om det här.

Betyg: betygbetygbetygbetyg

Butiker: Arnalids, HQ Hair, frisörsalonger mfl.

Pris: ca 290 kr

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.