Ny butik

Ny nätbutik: Fashionisland

Ny nätbutik: Fashionisland

En ny härlig nätbutik för killar har dragit igång, Fashionisland. Här finns det snygga kläder i bra prisklasser från märken som Resteröds, Gram, Pudel, Merde! mfl. Kolla in “Veckans outfit”, riktigt snyggt gjort!

“Tänk om det fanns en ö där man hittade de hetaste märkena och skönaste kläderna. En ö där man slapp alla fula och tråkiga plagg och kunde vältra sig i klädmärken som inte alla andra gick omkring i och glömma de stora trötta kedjorna för ett tag. En ö dit bara de som verkligen gillar mode hittade. Det finns en sådan ö. Fashionisland.se välkomnar dig iland på våra stränder fulla av märkeskläder!”

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.