MiaShopping,  Mode

Kläder till bröllopet

Bröllopskläder

På lördag ska vi på bröllop i en liten by vid namn Marigny-Brizay i Frankrike (det ligger ca 30 mil sydväst om Paris).

Jag bestämde för längesen att jag skulle ha min See by Chloé-klänning men nu tycker jag den känns för tråkig och har istället plockat fram en klänning jag sydde upp i Thailand för ett annat bröllop. Den är axelbandslös och har en massa tyll som gör den vippig och fin. Skräddaren var väldigt förvånad över att jag ville ha tyll och jag fick verkligen stå på mig för att han skulle gå med på det.

Min sambo kommer matcha med svart kostym, ljusblå skjorta och en slips med blå och vita fyrkanter. Det blir finfint 🙂

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.