Skönhet,  Tips

Kvällens tips: Bloom – Pure Mineral Makeup Powder Foundation

Bloom - Pure Mineral Makeup Powder Foundation

Jag har använt Bloom – Pure Mineral Makeup Powder Foundation under flera månader nu och tycker den är super. Tidigare har jag haft i.d. makeup – mineralmakeup vilken också är jättebra men jag kan inte säga att det är någon skillnad på märkena. Förutom priset då (i.d makeup är någon hundralapp dyrare).

Just nu kan du köpa en burk Bloom Pure Mineral Makeup Powder Foundation för 144.50kr hos Fouchés, ett riktigt kap!

3 kommentarer

  • Susanne

    Hej och tusen tack för svar. Jag blev ju störtförälskad i dina Opening Ceremony stövletter så jag inväntade den stora “rabatten på Asos” och beställde. När jag öppnade paketen så tänkte oj oj vad höga de åker tillbaks men när jag provade de var de ju ack så sköna. Så ett stort tack för tipset.

    Ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.