MiaShopping

Smygfotograferna

Smygfotografen
Foto: Abraham Asefaw

Igår hittade jag de här bilderna på nöjesmagasinet Dicore. Sophie och jag är djupt koncentrerade med kamerorna i högsta hugg på Camilla Norrbacks visning. Men vad har jag för hållning? Måste man stå så där bakåt lutad när man fotograferar?

Se alla bilderna här

4 kommentarer

  • Åsa

    Tänlbar förklaring till bakåtlutade frihandsfotografer: Förmodligen är ni väldigt kroppsmedvetna och känner instinktivt att ni måste luta er bakåt lite för att balansera tyngden av kamera + armar framför kroppen. Tyngdpunkten blir så bra den kan bli och bilderna blir inte skakiga.
    En annan variant är att krypa ihop, men då blir det ju grodperspektiv på bilden, så kör vidare med laid-back-position vid fotografering utan stativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.