Mode

Korta kavajer

korta kavajer

Du kan redan nu börja spana efter en kort kavaj inför nästa sommar. Här är några jag spanade in på +46-mässan igår.

pil Skinkavaj från Stylein

pil Naturfärgad dubbelknappt kavaj från danska Camilla Staerk

pil Svart kavaj med veck på ärmarna från Noir&Blanc

En kommentar

  • Åsa

    NEEEEEJmen ÅÅÅÅÅÅ så hemskt. Jag borde ju gilla sånt som jag hade när jag var yngre men första reaktionen på allt som ger 80talsvibbar är ofta “usch”. Men kanske – jag tyckte ju att jag var såååå fin då.
    Jag hade en grå kavaj som påminner jättemycket om den beige du visar här. Och en gul. Det var tidigt 80-tal med skinnslips, väst och tubsockar i loafers på alla killar. Tjejerna hade axelvaddar på ALLT, femton nummer för stora brallor med något för korta byxben, stenhårt åtdragna skärp samt dessa korta dubbelknäppta kavajer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.