Mode,  Modeaktiviteter

Modevisning: Camilla Norrback SS09

Modevisning: Camilla Norrback SS09

Camilla Norrback hade valt att ha sin visning på vackra Kastellholmen den här gången. Det var en härlig och avslappnad visning med bra musik och modeller som gick lite lugnare så man hann studera plaggen bättre. Jag hittar alltid något jag gillar i Camillas kollektioner och den här gången är det nog klänningen till vänster på bilden (fast i lila) och jeanskjolen längst ner till höger.

“Materialen i kollektionen är unika: siden färgat med krappbär, naturligt färgväxande bomull och bomull som färgats med naturlig indigo och tannin. camilla norrback lägger alltid stor tyngd vid att introducera nya innovativa material, och denna säsong handlar det alltså om färgningen. Att hitta nya material och nya sätt att arbeta ligger i camilla norrbacks innersta
natur.”

Pressbilderna är fantastiska och Camilla berättade att de är fotograferat i ett gammalt förfallet kråkslott ute på Storholmen (utanför Lidingö). Jag hojtar till när de finns att se på hemsidan för de måste ses.

Här kommer en liten filmsnutt också:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.