Från mobilen

Bloggning från mobilen

Bloggning från mobilen

Nu har jag fixat så jag kan blogga från min mobil. Vi får väl se om det dyker upp något under kvällen då jag ska se Diana Orving, Camilla Norrback och slutligen gå på festen som +46 och Weekday anordnar.

För att mobilblogga använder jag mig av Flickr. Hos Flickr har jag skapat ett konto och berättat vilket bloggverktyg jag använder. Sen tar jag en bild med mobilen och skickar den tillsammans med ett meddelande till en speciell epostadress hos Flickr. Vips så dyker min bild och meddelande upp i min blogg.

Vi får väl se om det fungerar och jag kan redan nu varna för dåliga bilder för kameran på min SE 750i är kass. Men snart kommer jag börja använda en SE C902 och den sägs ha superkamera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.