Ny butik

Ny butik i Stockholm: Monki

Ny butik i Stockholm: Monki

Igår var jag på invigningen av Monkis nya butik på Sergelgatan 16-18. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som varit i lokalen tidigare men jag tror det var Hemtex. Man åker en våning ner för att komma in i butiken. Den var härligt inredd med färgglada upphängningsanordningar.

Med alla hundratals människor så blev det väldigt varmt (de verkar inte fått igång AC:n ännu) och det var sköt att fortsätta festen uppe på taket. Där kunde man även se snygga bilder på Ida Sjöstedts kollektion för Monki.

Det var en väldigt trevlig kväll och jag träffade flera härliga bloggkollegor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.