MiaShopping

Besök hos Model House

Besök hos Modelhouse

Igår bjöd Linda med mig till Model House och vi blev sminkade och fotograferade. Vi såg det som en kul grej och mitt mål var att få en ny bylinebild till bloggen. Jag blev väldigt nöjd med min make-up. Sotiga ögon och ganska ljusa matta läppar. Det gör sig bättre på bild än i verkligheten och jag tror faktiskt inte jag haft på mycket smink på mig någonsin.

När det blev dags för fotografering kände jag mig verkligen obekväm. Fotografen tog fina bilder men hon hjälpte inte till få mig avslappnad och ha kul. Vilken tur att Linda var där! Utan henne hade jag stått där framme som en stel pinne. Hon kom men bra förslag och spexade till det hela vilket gjorde att jag slappnade av lite iallafall.

Resultatet av besöket får ni snart se till höger här i bloggen 🙂

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.