Resor,  Shoppat,  Smycken

Halsband från YSL

Halsband från YSL

Det är en upplevelse att gå in i “lyxbutiker” som Yves Saint Laurent. Jag var den enda kunden i butiken i Barcelona. En vakt vid dörren tog mina kassar och placerade dem i en välgömd garderob vid ingången. Det var alldeles tyst i butiken och man vågade knappt röra sig. Om någon hade ringt just då så hade jag nog stängt av mobilen. Det kändes nästan som man befann sig i en kyrka.

Efter mig svansade två expediter och de nästan viskade till mig att om jag behövde hjälp var det bara att säga till.

Lite diskret pillade jag på den här och den här. Smög sedan vidare och spanade in alla skor och större väskor.

I rummet längst in hittade jag äntligen reaskyltarna med 50%. Kläderna som hängde där var långt ifrån min smak och bland väskorna fanns det bara stora weekendbags. Men på ett litet bord i mitten på rummet såg jag att det låg några fina smycken. Armband, örhängen och halsband. Först var jag inne på ett halsband i guld med ett hänge som såg ut som en lysdiod men sedan hittade jag halsbandet på bilden ovan och blev förtjust.

Om man tröttnar på kedjan kan man använda hängena på något annat sätt. De ser lite gamla och rostiga ut och det gillar jag.

När jag hade bestämt mig så var det tre expediter som hjälpte till att ta betalt och packa in halsbandet. Med bara en kund den senaste halvtimmen så ville väl alla känna sig delaktiga. När jag var på väg ut fick jag tillbaka mina kassar igen och jag var åter ute på Passeig de Gracia.

Puh, man blir rent matt av att shoppa i lyxbutiker 🙂

Ps. Ni vet väl att YSL har en nätbutik också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.