Ny butik

Ny nätbutik: Stil’ettan

Ny nätbutik: stil’ettan

Jag fick nyss nys om en ny nätbutik, Stil’ettan, där man kan shoppa kläder, smycken och väskor från unga franska designers.

“Stil’ettan är en ny modeportal för franska unga designers som redan har börjat att etablera sig på hemmaplan och som nu vill låta Sverige få upptäcka deras kreationer. Startat av två aktiva tjejer från Lyon som båda talar svenska och franska, Camille Lenoble (27) och Vera Magnusson-Saint Gal (29), www.stilettan.com fokuserar på att lansera dessa designers genom att presentera dem och deras nytänkande och trendiga modeartiklar. “

Kolla in sidan här!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.