Tidningar

Madame Figaro

Madame Figaro
Perfekt att läsa på stranden

Varje lördag har tidningen Le Figaro en bilaga som heter Madame Figaro. Här kan man läsa bra artiklar och repotage om mode, skönhet, resor, mat, relationer mm. Igår kunde man läsa om Sartorialist, väskmärket Longchamp, chick lit-litteratur, Annie Leibovitz mm.

Trots att jag inte kan språket så är det en väldigt inspirerade tidning och hemsidan är också värd att besöka.

0 kommentarer

  • Åsa

    Härligt med tidskriftsfrossa i starkt solsken! Och, om du kollar i nog många franska tidskrifter tror jag snart du lär dig förstå (åtminstone det skrivna) språket. Jag blev själv riktigt haj på tyska när jag jobbade som reseledare och läste tyska damtidningar. Ja, uttala tyska kan jag just inte men jag förstår skriven text rätt bra samt löser enklare tyska korsord hyfsat sen dess. Och är man intresserad av ämnet går det ju så mycket lättare att förstå vad man läser…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.