Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Robanda Anti-Aging Hand Cream

Mia testar: Robanda Anti-Aging Hand Cream

Om produkten:Robanda® Anti-Aging Hand Cream, SPF 20 är framröstad som “årets bästa handkräm i USA av skönhetsredaktörer” två år i rad. Denna revolutionerande behandling är den första produkt hittills som kombinerat Retinol, SPF 20 och Gatuline Whitening (en komplex ingrediens med ursprung från fermentering av (Kojic och Lactic Acid) med lakrits extrakt som är bevisat effektiv mot att ljusna mörka fläckar, samtidigt som den ger maximalt solskydd med SPF 20 . Vitamin A och andra antioxidanter stimulerar återfuktandet på händerna och stärker naglarna.”

Mia tycker till:
Helt suveränt med en handkräm som har solskyddsfaktor 20, varför har inte fler tänkt på det (eller har jag missat det)? Krämen doftar friskt och gott och går snabbt in i huden. Jag har svårt att recensera anti-aging effekten men det känns som händerna är lenare och jämnare.

Den här handkrämen ligger nu i skötväskan och används flitigt varje dag.

Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg (5/5)

Butiker: Finns att köpa hos Mirage Cosmetic

Pris: 119 kr

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.