Veckans butik

Frågor till veckans butik: Uppercut.se

Frågor till veckans butik: Uppercut.se

Marknadsavdelningen på UpperCut.se har svarat på mina frågor den här veckan.

pil Hur länge har butiken funnits och hur kommer det sig att du startade den?
– Uppercut.se startade 2005. Då fanns det endast underkläder för killar i sortimentet. Nu finns även underkläder för tjejer men också badkläder och loungewear för killar. Det finns väldigt få butiker med bra utbud av märkesunderkläder. Det är där Uppercut.se kommer in i bilden och det var även därför Uppercut.se startades.

pil Hur bestämmer du vilka produkter och märken du ska köpa in?
– Vi besöker flera mässor varje år för att se vilka nyheter som finns men också för att leta nya spännande märken till Uppercut.se. Kvalité, design och känslan på ett märke är det som avgör om det platsar på Uppercut.se.

pil Berätta om några spännande märken/produkter eller något annat kul som kommer hända på Uppercut.se 2008.
– Under 2008 kommer många nya märken att dyka upp på Uppercut.se. Vi kommer exempelvis vara en av få onlinebutiker som kommer få in Acnes nya underklädeskollektion. Sen är det mycket nytt badmode som kommer till sommaren. 2008 kommer också vara tjejernas år på Uppercut.se då vi får in många nya märken.

pil Vilken är din favoritprodukt på Uppercut.se just nu?
– Microfiber! Antingen älskar du det eller så hatar du det. Björn Borgs microfiberkalsonger och trosor är superfina!

pil Vad är det svåraste med att driva en butik på nätet?
– Att man inte får den personliga kontakten med sina kunder.

pil Tror du Uppercut.se finns kvar om 10 år och tror du i så fall näthandeln har förändrats på något sätt?
– Uppercut.se kommer garanterat finnas kvar om 10 år. Näthandeln förändras hela tiden och vi kommer få se många nya idéer som utvecklar handeln. Användarvänlighet och att få butikerna mer personliga är något som kommer att komma mer och mer.

pil Är det viktigt att man som nätbutik även har en blogg?
– På Uppercut.se har vi ingen blogg utan kommunicerar med hjälp av butiken och vårt nyhetsbrev. Däremot är det inte fel att ha en blogg, förutsatt att den sköts bra och uppdateras ofta. Anledningen till att vi på Uppercut.se inte har någon blogg är för att det är tidskrävande. Vi fokuserar istället på snabba leveranser, bra kundtjänst och att få upp nyheter först av alla.

pil Handlar du själv mycket på nätet, vad och var i så fall?
– Massor! Det blir mest teknik, musik, kläder och resor.

Tack Uppercut för att ni tog er tid att svara på mina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.