Dagens kläder

Dagens kläder: Vasaparken

Dagens kläder: Vasaparken

Idag skulle jag egentligen gått på Myrornas modevisning men tyvärr fick jag hoppa över det för jag tror inte det är så lämpligt att komma dit med barn och barnvagn. Nu sitter jag och Olivia och myser i Vasaparken istället. Helt perfekt att kunna ta med sig datorn hit och jobba lite samtidigt. Jag hade tänkt göra en liten videoblogg men nu sitter det så många föräldrarlediga runt omkring mig så jag törs inte.

pil Solglasögon från Dior
pil Jacka från CELYN b
pil Jeansväst från Lee
pil T-shirt från Monki
pil Jeans från H&M
pil Skor från Converse
pil Amband från Hotness

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.