Bloppis

Premiär för Bloppisar.se

Premiär för Bloppisar.se

Låt mig presentera mitt senaste projekt: Bloppisar.se

Bloppisarna har ju verkligen blivit poppis och jag kom på att jag ville ha ett ställe där man kan se allt nytt som lagts ut. På Bloppisar.se hittar du de senaste uppdateringarna hos alla bloppisar (ett tjugotal just nu men det är meningen att alla som vill ska finnas med här).

Sidan kommer uppdateras med kategorier och sökmotor och lite andra funktioner inom kort.

Om du har en bloppis och vill vara med på Bloppisar.se så kan du läsa mer om hur du går till väga här.

Till www.bloppisar.se

0 kommentarer

 • Johanna

  Gud så fiffig du är Mia. Jag har försökt sälja mina kläder både på min blogg och på Tradera men får dem inte sålda. Något tips?

 • MiaShopping

  Johanna: Tack! Utan min sambo hade det inte varit möjligt att genomföra min idé. Framöver vill jag att de som inte har en bloppis också ska kunna sälja via bloppisar.se. Då får du lägga upp dina kläder där.

 • Åsa

  Jättebra ide! Det är ju så himla tradigt på tradera numera, att gå igenom sjuhundranittontusen trista annonser från företag-som-importerar-skräpkläder. Den där brunrutiga oddmollyblusen hade jag ju gärna köpt, men nu hann någon annan före. Ska kolla in bloppisarna OFTA!

 • Linda

  Hej, jättebra ide men en annan sak som skulle vara kul med bloppissidan är en anslagstavla där man kan efterlysa plagg man vill ha men kanske inte finns kvar i affärerna. Många bloggorskar verkar hitta saker efter diverse efterlysningar, skulle vara roligt om möjligheten fanns för fler!

  Ha det bra

 • Ida

  Wow tufft.. om jag inte har helt fel så var det syrran och jag som först använde ordet bloppis. Har försökt göra efterforskningar och det verkar som det.. tycker det är skitkul att det används och att du skapat ett perfekt ställe att ha bloppisar på!

 • M

  Kolla in danska trendsales.dk. En jättebra sida där man kan söka på klädmärken, byta kläder med varandra osv. Vore fantastiskt med en svensk motsvarighet.

 • max

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja använda din sida bloppisar.se och sälja kläder.
  Jag säljer annars på Blocket.se men säljer också lite genom min blogg. Men jag förstår inte riktigt hur jag skall gå till väga med den här bloppisar.se..bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.