Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Smashbox O-GLOSS

Mia testar: Smashbox O-GLOSS

Om produkten: Smashbox O-GLOSS är ett läppglans som är genomskinligt när du applicerar det på dina läppar. Ph-värdet i glansen ändras när det vidrör din mun och omvandlas då och blir en naturligt rosa färg.

“O-GLOSS är fylld med Smashbox exklusiva mikrocirkulerande Goji Berry-C Complex och Ginkgo Biloba, antioxidanter från pomegranatefrön, vitaliserande marina botaniska ingredienser och fuktgivande avokadoolja för en lustfylld glans.”

Mia tycker till: Jag har hur många läppglans som helst och det här är definitivt min nya favorit. Glansen är helt doftfri och är enkel att applicera. Den rosa färgen, som syns nästan omedelbart efter man lagt på glanset, se väldigt naturlig ut och det är precis så jag vill att mina läppar ska se ut.

Man måste vara noga med att få det enbart på läpparna, titta gärna i spegeln en extra gång så du inte missat och fått en massa glans utanför 🙂

21,50:- per mililiter känns ganska dyrt för ett läppglans men så är det tyvärr med alla Smashbox underbara produkter.

Betyg: betygbetygbetygbetyg (4/5)

Butiker: Finns att köpa hos Eleven.se.

Pris: 215 kr för 10 ml.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.