Sport,  Utanför ämnet

Skidsemester

Skidsemester
Jag i Saas-Fee 2005

Jaha, jag har alltså lyckats boka in en skidsemester under Stockholms modeveckan. Vi bokade i november och då hade jag inte kollat upp att det var just veckan 5 det händer en massa skoj i vår huvudstad.

Men skidåkning är ett av mina stora intressen och jag ser verkligen fram emot en vecka med en massa motion, mysiga middagar, bastubad och kortspel med goda vänner.

Nej, tro inte att MiaShopping kommer vara öde nästa vecka. Jag kommer försöka blogga lite från Vemdalen och min gästbloggare Johanna kommer skriva om sina äventyr på Stockholms modeveckan. Missa inte det!

0 kommentarer

  • Mia

    Lilla sötnosen där! Kommer att sakna dig under modeveckan – men du får ju en god ersättare här i a f:-) Du ser för övrigt ut som värsta proffset där…vilket jag inte betvivlar en endaste sekund. Åk försiktigt och lycka till med att lära upp lilla O på skidorna;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.