Skönhet

Lördagslyx

Lördagslyx

Eftermiddagen har spenderats på en skönhetssalong där jag fick en ansiktsbehandling och face mapping med dermalogicas produkter. Jag har varit Decleor trogen i flera år nu men vill nu prova något nytt och man har ju hört så mycket gott om just dermalogica.

Torr, torr och torr står det i mitt face-mapping-protokoll så nu ska jag prova med en daglig peeling som även fungerar som rengöring (Daily Microfoliant) och dag- och nattkräm för torr hy (Intensive Moisture Balance).

Självklart blev jag rekommenderad en massa andra produkter också men de väntar jag lite med tills jag vet hur min hy reagerar. Sen är det ju mycket billigare att handla dermalogica på nätet. Se min lilla prisjämförelse här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.