Foton från förr

Foton från förr: Prisutdelare

Prisutdelare

Foton från förr: Prisutdelare

Jag har bloggtorka så här kommer inlägg i kategorin foton från förr.

Det är sommaren 2003 och jag står och delar ut priser på en stafettävling som anordnas i min hemby varje år. Jag har på mig slitna jeans från Lee med hål i baken, blommig topp och rosa tröja från H&M. På fötterna har jag röda och ljusblå sneakers från Nike.

Kan du tänka dig bära detta igen: Jag älskade verkligen de där jeansen men de blev helt söndertrasade och gick inte att laga fler gånger. Den blommiga toppen har jag kvar och den passar ju bra till sommaren. Skorna blev fult slitna och är även de slängda. Men slitna ljusa jeans och en blommig topp gillar jag fortfarande.

Betyg: betyg betyg betyg

Motivering: Sommarfräscht om man tar bort röda sneakers och den rosa tröjan med konstig krage.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.