Resor,  Utanför ämnet

Resedrömmar

Resedrömmar
Några outfitsbilder från resan för två år sedan.

För exakt två år sedan befann sig min sambo och jag i Cairns, Australien och dök i Stora barriärrevet. Igår tittade vi för första gången på det vi filmat från vår jordenrunt-resa. Jag längtar verkligen tillbaka till alla dessa underbara platser. Det har hänt så mycket de senaste två åren och när jag ser mig själv och hör mig själv på filmen så känns det som det var 10 år sedan. Nu är vi föräldrar och kan inte flänga runt med en ryggsäck och bo på sunkiga hostels 🙂

Men det är inte slutrest bara för vi fått en ny familjemedlem, jag hoppas på nya äventyr i år.

ps. Bilden längst upp till vänster ser ut som en paparazzibild på någon kändis där de skulle zoomat in låren och kommenterat att hon gått upp i vikt 🙂

0 kommentarer

 • V

  Hej! Äh, jag tycker att du ser jättefin ut på bilden!
  Ser så härligt ut! Nu längtar man ju verkligen till våren och sommaren!
  Ha en bra dag!

 • Åsa

  Du har jättefina ben på den bilden!!
  Förresten så är det ju nu ni ska ut och åka: föräldraledig, barn under två år åker gratis (och man brukar få kanonplats på flyget med en liten vagga för bebisen) samt, om du fortfarande ammar har ni aldrig några problem med hungrigt barn. Res!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.