Mia testar,  Skönhet

Mia testar: BodyShop-produkter

BodyShop

De här härliga produkterna fanns med i goodiebagen på bloggdrinken och jag har redan hunnit testa dem. Jag inser nu att jag måste besöka BodyShop lite oftare för de har verkligen härliga produkter.

pil Vanilla Spice Body Polish
En kroppsskrubb som gör dig mjuk och len. Doften är ganska stark och visst känner man vaniljdoften men jag tänker mest på pepparkaka när jag använder den. Det kan nog bero på att den även innehåller kanel och ingefära. Perfekt att använda på julbadet.

pil Metallic Liquid Eyeliner
Det är sällan jag använder eyeliner och om jag gör det så är den svart. Guldfärg känns lyxigt och den blir riktigt snygg på. Penseln är liten och smal och enkel att använda.

pil Almond Oil Nail & Cuticle Treatment
Den här pennan innehåller olja för nagelbanden och en nagelbandspetare. När den är utformad som en penna så blir den mycket enklare att använda och är perfekt att ha i handväskan. Dessutom så doftar oljan gott och dina naglar slipper spricka och kännas torra i vinter.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.