Foton från förr

Foton från förr: Tequila

Foton från förr: Tequila

Haha, så här såg jag ut i januari 1996 när vi har tequila-race hemma hos min bästa vän Maria. Luggen är fruktansvärt ful. Den är inlockad och eftersom jag försöker spara ut den så ligger den utmed sidorna. Förstår faktiskt inte hur jag tänkte…

På mig har jag en vit ganska kort tröja (magtröjornas period) från Vero Moda och byxor från H&M. Runt halsen har jag ett läderhalsband med blommor.

Kan du tänka dig bära detta igen: Byxorna passar fortfarande och de brukar jag faktiskt använda ibland. De är smala i benen och jag gillar mönstret. Tröjan hade också fungerat om man hade haft ett linne under.

Betyg: pil pil pil

Motivering: Medelbetyg eftersom jag fortfarande har kvar och kan tänka mig använda byxorna.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.