Utförsäljning

Utförsäljningar: Street & Lyx

Utförsäljningar

På fredag är det dags för Street Modeoutlet igen. Från den 2-4 november kan du hitta kläder med sänkta priser från bland annat Jenny Hellström, Bodhi, Strayboys, Resteröds, J.Lindeberg, Koppartrans, Revolve clothing, Svea, 2707, Fröken Söt mfl.

Jag vill även tipsa om butiken Lyxs utförsäljning på Pontonjärgatan 34 på Kungsholmen. Den pågår från den 31 oktober till den 5 november. Här kan du hitta märken som Jean Paul Gaultier, by Marlene birger, Abercrombie & Fitch, Insight, G-star, J-lindeberg, Woolrich, Day, Acne mfl.

Läs mer i kalendern!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.