Foton från förr

Foton från förr: manchesterjeans

Foton från förr: manchesterjeans

Jag har verkligen försummat min kategori Foton från förr 🙁 Det börjar verkligen bli svårt att hitta bilder nu. Måste be min kompis Sofia om hjälp, hon har nog en hel del gräsliga bilder på mig.

Den här bilden har jag fått från Maria och det är från vår reda till London 2001.

Kan du tänka dig bära detta igen: Toppen har jag redan slängt. Antagligen så kommer trenden att ha toppar där man visar axlarna tillbaka, men just nu känns det avlägset och kallt. Manchesterjeansen kommer från H&M och de har jag fortfarande kvar. Gillar färgen så om de passar kommer jag nog använda dem igen.

Betyg: Betyg Betyg Betyg

Motivering: Medelbetyg eftersom jag forfarande gillar byxorna.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.