Ny butik

Skrapan öppnade idag

skrapan
Foto: Jerry Malmberg

Idag öppnade Skrapan på Södermalm i Stockholm. Här kommer det bo 630 studenter, 70 vanliga hyresgäster och finnas kontor för ca 400 personer. Det finns även 30 butiker och nedan hittar ni hela listan på vad som erbjuds. Jag gillar de generösa öppettiderna till 21 på vardagar.

Butiker: Akademibokhandeln, Björn Borg, Bruno Gelato, Cozmima, D Store, Denim for Girls, Espresso House, ETC, Friskis & Svettis, Game, Granit Kläder, Grooming, Götgatan Stories, Happy, Och himlen därtill, Hästens butiken, Imperiet, Intersport, Kjell & Co, Levi’s Store, Life, 3Mediacenter, Monki, Occhio, Oden-Lab, One Off, Onoff, Pause, Recognize, Scorett, The Dressroom, The Phone House, Tshirt Store.

Gallerians öppettider: Måndag-fredag 10-21. Lördag 10-18. Söndag 11-18.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.