Modeaktiviteter

This is wanted – Wrangler Jeans festival

This is wanted - Wrangler Jeans festival

Den 30 augusti – 2 september 2007 arrangerar Wrangler Jeans en festival med fritt inträde för allmänheten på Riddarholmen i Stockholm. Det byggs ett enormt monument bestående av 10 ton stål, 24 km kabel, 868 kilo nitar och 590 kvadratmeter denimtyg. Det interaktiva monumentet är 20 meter x 18 meters i diameter och 12 meter högt och kommer att gästas av lokala och internationella liveband och DJs. Ett av våningsplanen kommer att bestå av ett konstgalleri skapat av Dazed & Confused som bjudit in sex artister från olika kreativa discipliner som kommer att ställa ut sina verk.

Läs mer och se schemat för dagarna här

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.