Shoppat

Höstshopping hos H&M

Höstshopping från H&M

H&M har fått in väldigt mycket fina höstplagg i senapsgult. Jag kunde inte låta bli att köpa en topp och tights i senapsgult och ett par leggings i ull med klädda knappar.

Jag gjorde även lite reashopping igår, men det kommer i ett annat inlägg. Nu ska jag till Centralbadet och få mina fötter ompysslade (de stackarna har fått lite mer vikt att bära upp). Presentkortet fick jag av mina söta tjejkompisar på jobbet.

5 kommentarer

 • åsa

  Snacka om förstående arbetskamrater där minst en av de inblandade måste ha varot väldigt gravid. Det ÄR lite stressande att inte kunna se sina egna fötter. För att inte tala om hur svårt det är att nå ner till fossingarna…..
  Lejongult, senap, vad denna färg än kallas så är det en absolut favorit hos mig och Mia blir säkert smashing i den färgen.Outfitbild ÖNSKAS!

 • MiaShopping

  Kerstin: Gör det!
  Annie: Ja, massor, jag blev förvånad för när man bläddrar i katalogen så är det inte så upplyftande.
  Åsa: Ja, de är sååå snälla.
  Anna: Senapsgult är min favvofärg just nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.