Dagens kläder

Dagens outfit: sista dagen på jobbet

Dagens outfit: sista dagen på jobbet

Idag är det min sista dag på jobbet. Det kommer vara med blandade känslor som jag plockar undan på mitt skrivbord senare idag. Det ska bli så skönt att ta det lugnt och vila upp sig inför mitt nya liv som mamma. Men samtidigt känns det tråkigt att inte träffa jobbarkompisarna varje dag och inte längre ta del av det som händer på jobbet.

Förhoppningsvis så kommer jag kunna lägga lite mer tid på MiaShopping de närmaste veckorna och om jag orkar så blir det rapporter och foton från Stockholms Modevecka. Men man vet aldrig vad som händer, kanske någon vill titta ut tidigare än de 20 dagarna som nu beräknas vara kvar 🙂

pil Tunika från Comptoir des Cotonniers
pil Jeans från H&M
pil Armband från Indiska
pil Väska från MbMJ
pil Sandaler från Skopunkten

10 kommentarer

 • jessica

  åå lycka till med allt nu 🙂
  Kollar din blogg väldigt ofta.. brukar alltid få bra tips av dig så nu tänkte jag ge dig ett.. Richbitch.se har just nu rea/50% på höskollektionernas (07)’s provkollektioner från See by Chloé och McQ Alexander McQueen. Shoppade skit snygga T-shirts där igår.. kika in! Kram!

 • Mia

  På en och samma gång måste det väl kännas skönt att få gå hem, men å andra sidan så måste det kännas konstig att inte ha den där sociala biten. Så kände iaf jag när jag fick min dotter.
  Snygg dagens! 🙂

 • Linda K

  jag hade lätt ångest när jag jobbade sista dagen innan bebis och tänkte att jamen jag kan ju kanske titta förbi ibland och vara med på möten och så. sen när bebben kom försvann alla såna tankar, jobbet existerade liksom inte längre. jätteskönt! 😀

 • MiaShopping

  Jessica: Tack för tipset! Det ska jag kolla in!
  Hotness: Jasså det tror du 🙂 Ska bli spännade att få svar på det.
  Mia: Ja, det är just den dagliga kontakten med alla trevliga kollegor som jag kommer sakna.
  Linda K: Du har nog helt rätt. När bebisen kommer jag säkert glömma känslorna jag har idag.

 • Frida

  Wow, vilken snygg mama med bara 20 dagar kvar! Jag är grymt imponerad. Hoppas du får en skön ledighet innan bebisen kommer, för sen blir det fullt upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.