Skönhet

Ben & Jerry Lipbalm

Ben & Jerry Lipbalm

Jag tror de flesta som smakat på glassen från Ben & Jerry har blivit beroende. Nu är det möjligt att känna smaken av glass på läpparna utan att vara onyttig 🙂 De här små sötisarna kom hem till mig igår och är i smakerna Strawberry Kivi Swiri, Chocolate Fudge Brownie, Chocolate Chip Cookie Dough, Mint Chocolate Cookie och Peanut Butter Cup.

Eftersom jag är en jordgubbsälskare så var jag tvungen att prova Strawberry Kivi Swiri men tyvärr blev jag lite besviken. Konsistensen och färgen är precis som försvarets hudsalva men smaken gillar jag inte alls. Visst smakar det glass och i viss mån jordgubb men något är fel, kanske är det kiwin som förstör. Men tror säkert alla chokladsmakerna är jättegoda.

Resterande små läppbalsam ska jag låta vara oöppnade för att kunna ge bort och lotta ut här på bloggen. Håll utkik efter tävlingen!

De går att beställa från Ben & Jerrys hemsida i UK men själv så köpte jag av en kille på Ebay vilket var hur smidigt som helst.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.