Skönhet

Frisyrer – från 2002 till idag

Frisyrer - från 2002 till idag
Konstiga bilder på Mia

Jag är en fegis när det kommer till mitt hår. Först 2002 gav jag min frisör fria händer att färga mitt då alldeles naturliga hår. Innan dess hade jag aldrig färgat, tonat eller slingat. Resultatet blev bra och jag trivdes i min lugg och slingor med “strawberry blond” och någon mörkare färg.

Sedan dess är jag fast i färgträsket men har fortfarande aldrig färgat eller tona hemma utan lämnar ansvaret till min frisör.

2006 klippte jag page (som så många andra) och i november fick mitt hår en lite mörkare ton. Nu är jag blondin igen men pagen är kvar. Nu är jag sugen på att spara ut igen men tyvärr så känns inte som mitt hår har växt överhuvudtaget under min graviditet 🙁

Fortsättning följer…;)

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.