Foton från förr

Foton från förr: Gräsligt från 1994

Foton från förr: Gräsligt

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kanske bäst att skratta ändå. Detta är något av de gräsligaste jag har haft på mig. Nej, jag är inte på väg till en maskerad utklädd till Mike Myers som Austin Powers utan till ett disco. Kråsblusen, västen och de utsvängda byxorna kommer från H&M om jag inte minns fel.

Kan du tänka dig bära detta igen: Nej, och åter nej. Skulle inte kunna tänka mig att bära plaggen tillsammans eller var för sig.

Betyg: Betyg

Motivering: Något så fult och osmakligt kan bara få en etta i betyg.

13 kommentarer

 • Stina

  Hihi, det där var hiskeligt! Men jag kom ihåg de utsvängda trikåbyxorna, det var det syggaste jag visste ett tag. Gärna i kombo med FILA-skor. Hu!

 • Ruby

  Åh fy, åh fy. 🙂 Jag har sett exakt likadan ut och senast när jag var upp till hemstaden passade vi på att rensa ut ur gamla lådor och jag slängde inte mindre än 4 likadana, vita kråsblusar. Huuu.

 • Anna

  Nu väcktes minnen till liv som gör att jag mår dåligt. Kan vi inte bara bestämma oss för att det var en maskerad man var på väg till? 🙂

 • MiaShopping

  Sandra: Kråset och västen är ju ganska ok, det när nog mest byxorna jag stör mig på.
  Stina: Haha, tydligen så tyckte jag också de var snygga.
  Ruby: Oj, jag undrar just hur många kråsisar jag ägde på den tiden.
  Anna: Ja, nu bestämmer vi det 🙂
  Ida: Ja, som Austin Powers 🙂

 • Capucine

  Jag har ett par liknande svarta syntetbyxor någonstans på vinden. Kommer att sitta bra på en maskerad någon gång, men det är så att man skrattar tills man gråter när man ser dem…

 • Ingela

  Hehe, Ellos säljer en 3/4-blus med samma ringning och rosettsystem.:D Jag provade den just men fick såna 90-talsvibbar att det inte gick. Till och med materialet var precis som det brukade vara då på den tiden – vit, fladdrig smygrandig viskos. Urk.

 • Maria

  Hi hi… men vi hade skoj i alla fall.. Jag undrar om det verkligen var för att det var fint vi hade det eller om det var för att vi ville “knasa” oss?? Jag kommer faktiskt inte ihåg. Men jag kommer ihåg att själva byxorna hade en rätt stor ring som man skulle dra ner dragkedjan med. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.