Mode

Sångerskors egna klädmärken

Sångerskors egna klädmärken

Vad tycker ni om sångerskornas klädmärken? Jag har lite svårt för att kändisar alltid ska skapa egna klädkollektioner, spela in en skiva (trots att de inte kan sjunga) eller medverka i filmer/tv-serier. Varför inte förtsätta med det de är bra på?

Deréon
2004 startade Beyoncé och hennes mamma Tina House of Deréon som inspirerades av Beyoncés mormor Agnèz Deréon. För att rikta sig till en yngre publik lanserade Beyoncé och hennes syster Solognes märket Deréon.

JLo
I april 2001 startades Sweetface Fashion Company som är företaget bakom märket JLo. Sedan dess har sångerskan Jennifer Lopez hunnit med en smyckeskollektion, en barnklädeskollektion och parfymlansering.

L.A.M.B
L.A.M.B startade genom ett samarbete som Gwen Stefanis gjorde med LeSportSac 2004 där hon designade väskor och accessoarer. Förkortningen LAMB står för Love. Angel. Music. Baby och är även namnet på Gwens första soloalbum. Gwen inspireras av den japanska streetkulturen och hade sin första modeshow i New York 2005.

7 kommentarer

 • Stina

  Jag gillar Gwens linje, men JLO:s är inte riktigt min stil och Deréon har jag inte sett så mycket av. Jag resonerar så här: är kändisarna duktiga på att spela in skivor/designa kläder/medverka i filmer är det ju jättekul. Men det är trist om de får dessa uppdrag enbart på grund av att de är just kändisar. De finns ju så många okändisar som besitter oändliga talanger.

 • Evelina

  UTLOTTNING! Jag är så grymt nöjd med min Kashmirkofta jag köpte för ett tag sedan på Gina Tricot, så jag har fått tag på en extra som jag lottar ut, och ALLA FÅR VARA MED! Gå in på min blogg och ge mig tips om saker jag kan skriva mer om så är du med i utlottningen! Alla behöver lite lyx i tillvaron och eftersom jag läser din blogg och du inspirerar mig så hoppas jag att du hjälper mig och är med! Ha det fint! Evelina http://www.evelinasblogg.blogspot.com

 • MiaShopping

  Kerstin: Varsågod 🙂
  Stina: Jag gillar också L.A.M.B. Håller med att det finns många dolda talanger som borde få komma fram istället.
  Evelina: Då kommer jag förbi och tävlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.