Mode

Nyfiken på Leyendecker

Leyendecker

Jag är lite nyfiken på LA-baserade märket Leyendrecker som jag vet SpeakEasy får in till hösten. Enkel och snygg design med små detaljer. Jag gillar speciellt tajtsen och kavajen.

Shopbop säljer redan idag en begränsad del av märket, men de har inte fått in höstkollektionen ännu.

2 kommentarer

  • åsa

    Spännande kläder som ser enkla ut först, innan man ser de små detaljerna…..Färgerna ser ochså underbara ut, visst är det buteljgrön tröja där på leggingsbilden? Och för en klantig, spillig, kladdig senapsnarkoman som jag är ju senapsfärgad klänning det ultimata plagget. Mer allvarligt talat så gillar jag senapsgult dessutom, inte bara av spillskäl. Himla sköna kläder ser det ut att vara ocså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.