Mode

Dagens: Blondie

Dagens: Blondie

Idag inviger jag Blondie i en slapp stil. Men om man inte har några externa möten inbokade så får man se ut så här 🙂

pil T-shirt & väska från Marc By Marc Jacobs
pil Armband från Indiska
pil Jeans från H&M
pil Basketkängor från Cheap Monday (fick dem på visningen i februari men har aldrig använt dem)

10 kommentarer

 • åsa

  PRECIS sådär vill jag se ut på mitt nya jobb på måndag. Och bara fullt av alldeles för snälla, söta och/eller tantiga saker i garderoben.Men om jag tar jeansen och korvar upp ärmarna på någon av T.s tshirts så kanske jag smälter in i omgivningen ändå, utan Blondie….
  Du är så där alldeles lagom sporty/rockig/cool i det där!!

 • christin61@yahoo.com

  Du som har mode koll, snäll hjälp mig…. Jag tror jag köpt en fake blondie på e-bay. Villket land är din tillverkad i???? Har du några närbilder??? Hatar att bli lurad, men den ser ‘billig’ ut.

 • MiaShopping

  Christin: T-shirten jag har ser faktiskt också ganska fake ut (fast jag vet att den är köpt i Marc Jacobs-butiken). Det står 100% Cotton, Made in Thailand på ena sidan av lappen och på andra sidan står det hur den ska tvättas samt ett PN # nummer.

 • Christin

  Då är mina också äkta! Fast jag måste nog säga att en 10 dollars t-shirt av intesägande standardmärket HANES håller bättre kvalite… Fast pengarna gick ju till välgörenhet…. Har köpt några ock vågar nu lägga ut dem på tradera, man vill ju inte ha rykte om att sälja fejk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.