Foton från förr

Foton från förr: Florida 1997

Foto från förr Florida

Förnedringen fortsätter och vi befinner oss fortfarande i USA. Här ser ni mig på strandpromenaden i Ft Lauderdale i min nya outfit. Kort topp med knytning där bak och ett par vida byxor i samma ljusgröna färg. Jag vet inte vad jag betalade men jag kommer ihåg att det sved rejält i plånboken och att jag efteråt fick den där känslan man får när man köpt något man riktigt suktat efter.

Jag har faktiskt både toppen och byxorna kvar så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig 🙂

Kan du tänka dig bära detta igen: Bestämt NEJ. Visa-magen-toppar är det värsta jag vet och är nog inget jag kommer ta på mig igen under min livstid. Byxorna skulle kanske fungera som pyjamasbyxor men inte något annat.

Betyg: Betyg

Motivering: Jag ogillar färgen, den bara magen och vad har jag på fötterna?

10 kommentarer

 • Maria

  Hihi, jag måste leta i görmmorna efter roliga outfits från förr jag också, jag har nog ett och annat “visa magen”-kort att visa upp. Ha en trevlig helg!

 • Diego Farias

  Vill minnas att vi hade en diskussion om magtröjor. Jag sa nåt om att avklippta collegetröjor som görs om till magtröjor e hopplöst fult men vid närmare eftertanke är nog alla magtröjor lika fula =)

 • åsa

  Tack för den, Mia!! Jag HÖLL nämligen på att köpa ett liknande “set”, i februari 1997, i en dyr boutique på Bali. T. gillade det inte och jag var mesig nog att inte köpa ändå. Sen funderade jag i månader, eller kanske ännu längre, på varför jag inte köpte den där fullständigt underbara magtoppen och de ljuvliga fladdriga byxorna. Så jag förstår verkligen att du gillade din ljusgröna ensemble då det begav sig!!!
  Men, nej, snyggt är det INTE!
  Åter: jättekul kategori med finfina nostalgitrippar – mer tack!

 • MiaShopping

  Maria: Jaa, gör det!
  Anna: Tur är väl det 😉
  sofia: Tack!
  Diego Farias: Ja, det var då jag kom att tänka på denna gräsliga outfit 🙂
  åsa: Ja, fladderbyxor heter det ju. Kanske tur att du lade de där pengarna på något annat 🙂
  Stina: Det får vi verkligen hoppas.
  Catarina: Ska försöka leta upp ännu ett hemskt exempel.
  Fröken SötSur: Ja, den känslan är underbara. Synd att den inte sitter i så länge…

 • Ruby

  Hihihi – även jag var i USA runt 95 (tror jag det var) och köpte ett par fladderbyxor. Även mina var gröna (dock lite mörkare än dina), och de var gjorda i siden. Enormt fula, men jag hade skitsvårt att slänga dem eftersom jag betalat så mkt för dem och “de var ju faktiskt köpta i USA”! Huu… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.