Ny butik,  Skor

Vagabond öppnar nätbutik

Vagabond öppnar nätbutik

Jag fick tips från Tess att Vagabond har öppnat en nätbutik. Vagabonds skor finns att få tag på i 30 länder och varje år säljer de ca 2 miljoner par skor – imponerande! Nu kommer de garanterat bättra på siffrorna ännu mer.

3 kommentarer

  • åsa

    Kul! Vagabond har hyfsad kvalite till bra priser. De illgröna ballerinorna var toppenfina, liksom de blommiga ankelstrapsen för att inte tala om de där röda slingbackskorna med helgalen rödvitmönstrad sula…..tack för den titten!

  • Muschi bumsen

    Excellent overcome! I must apprentice as well because you fix your website, exactly how can i subscribe to get a site website? The particular bill made it easier for me a suitable option. I actually ended up a bit more familiarised of this your sent out supplied vibrant transparent thought

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.