Mode,  Modeaktiviteter

Modevisning – SOM concept/Nette Sandström

SOM concept/Nette Sandström
Foto: MiaShopping

Modeveckan är inte riktigt slut för mig. Ikväll såg jag SOM concept och Nette Sandström som visade upp sin gemensamma kollektion för vår och sommaren 2007 på Operakällarens veranda. Alla plaggen kommer finnas i SOMs butik imorgon men de finns bara i en begränsad upplaga så det gäller nog att hänga på dörren om man är intresserad.

Det är svårt att se på bilderna men Nettes jeans är verkligen annorlunda. Knäppningen sitter på sidan av höften och bak på jeansen finns det snörning. På Nettes hemsida finns det bilder från hennes tidigare jeanskollektioner, där får man en bättre uppfattning om hur de ser ut.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.