Mode,  Modeaktiviteter

Stockholms fashion week – Pudel

Pudel
Foto: MiaShopping

På lunchen idag hann jag springa på Pudels visning. Detta är Pudels femte kollektion och designern Lina Österman har inspirerats av 90-talets grunge kultur. Alla plagg går i färgerna svart, mörkblått, grått och lila.

Pudel lanserar även sin första smyckeskollektion som är designad av Michael Olestad Nybråten. Tyvärr fick jag inga närmare bilder på dessa.

Jag såg Pudels plagg för första gången på förra på Rookies & Players och många av plaggen känns igen i denna kollektion. Bland annat cardigans med lösa remmar, även kallad the slashed cardigan som är lite av Pudels trademark.

3 kommentarer

  • Victoria

    Jag vet inte vem som tagit bilderna ovan, men jag måste fråga dig, är det tillåtet att spara ned dina bilder på visningar du visar här? Jag vill inte “stjäla” dina bilder!

  • Ida

    Jag gillar pudel för att de är enkla men med finness. Dessutom är det en smula androgynt plaggen för kille och tjej är rätt lika. Spande in kollektionen i helgen och sprang ihop med Lina lite här och var. Jätteskön brud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.