Mode

Stickade klänningar

Stickade klänningar

Jag äger två stickade klänningar och båda kommer från mammas garderob. Den rosa använde jag ganska flitigt för några år sedan men nu får den hänga ganska långt in i garderoben.

Den svarta med orange och gult har jag nog bara haft en gång och då med knallgula strumbyxor till. Det var ganska många som vände sig om efter mig på stan, jag tror det var strumbyxorna som drog till sig en massa blickar 🙂 Jag gillar den svart klänningen, men känner mig lite obekväm när den är så tajt.

Den här från Diane von Furstenberg däremot ser riktig härlig ut och är lite vidare i modellen. En klänning i cashmere är nog inte heller helt fel. Har ni några stickade klänningar?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.