Sport

Nytt år – nya träningskläder

Träningskläder

Jag började det nya året med att vara sjuk, men många andra har säkert börjat med att springa iväg till gymmet. För att komma igång med träningen efter ett uppehåll så tror jag nya snygga träningskläder kan hjälpa till på traven.

Det är mycket rosa och lila färgkombinationer när man tittar runt på de största försäljarna av träningskläder. Ovan ser ni en kombination med topp från Puma och byxor från Nike. Vattenflaskan kommer från Nike och bagen från nuala. Kombinationen till höger kommer från H&M och ligger såklart mycket bättre till prismässigt.

4 kommentarer

 • R n

  Åh vilket bra inlägg, jag ska verkligen behöver alla tips jag kan få vart jag kan hitta snygga träningskläder som andas när man t ex springer på löpbandet. More of that! 🙂

 • Fru K

  Jag har också inlett året med att vara sjuk. Var på jobbet 4 timmar idag. Sedan hem för att sova. Suck. Och jag som åker till Brasilien i övermorgon…
  Krya på dig!

 • MiaShopping

  Judas: Ja, den vill jag också ha.
  R n: Jag såg att Stadium startar sin rea imorgon, du kanske kan hitta något där.
  Fru K: Jag var på jobbet en timme och fick sedan gå hem. Trist start på nya året. Krya på dig och ha en underbar resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.