Ny butik

Ny nätbutik: Stella Kei

Stella Kei

Förra veckan lanserades nätbutiken Stella Kei.

”Vår ledstjärna är mode och inspiration. När du shoppar hos oss skall det vara som att sitta och bläddra i ett modemagasin, snygga plåtningar, livsstil, mode och trender. “

Stella Kei säljer märken som Koola Anna och franska jeansmärket Kaporal. Snart kommer de även få in plagg från BZR (från danska stjärndesignern Bruuns Bazaar). Men Stella Kei designar även sina egna plagg och sedan 2005 har de hunnit med en bikini kollektion och två underklädeskollektioner.

Till våren kommer också kunna få se en mini kollektion med accessoarer. ”Vi kan med gott samvete säga att man i Sverige inte sett så här pass lyxiga modeaccessoarer, det finns helt enkelt inga referenser i Sverige och Skandinavien, men mer än så vill jag inte avslöja”, säger Henrik och ler hemlighetsfullt.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.