Skönhet

Buff – ny skönhetskedja

Bilder från Buff

Är det någon som vet något mer om den nyöppnade skönhetskedjan Buff? Så här står det på Dagens Handel idag:

“Den nya svenska kedjan Buff slår upp dörrarna i dag för att få svenskarna, och övriga bleka nordbor, att bättre vårda sina kroppar. Kedjan som har premiär i dag i Stockholm ska öppna ytterligare ett tiotal butiker i Sverige under 2007. Den första butiken är 200 kvadratmeter och ligger på Biblioteksgatan.”

Jag är nyfiken och vill veta mer. Har googlat och knuffat men inte sett någon annan som skrivit om dem. Hoppas på svar från journalisten Sofia på Dagens Handel och lovar att uppdatera när jag vet mer. Annars får man väl göra ett besök på Biblioteksgatan idag (borde passa på att besöka nyöppnade Kiehl’s i samma veva).

Uppdatering
Nu vet jag mer! Jag har till och med varit där och fotograferat och pratat med trevlig personal. Det är Wingårdhs som har ritat butiken och jag får en Sephora-feeling när jag kliver in. På markplan finns hittar man herravdelningen som faktiskt är större än damavdelningen som ligger en trappa upp.

De säljer hår- och hudvårdsprodukter, parfymer och smink. Några av märkena jag lade på minnet är Decleor (min favorit), i.d. makup, PRIORI och Carita. Mer att frossa i på Biblioteksgatan alltså.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.