Skönhet

Vilken är din (Easy)Look?

EasyLooks

EasyLooks är ett unikt makeupkoncept där kosmetika för första gången förpackats i kompletta looker. De innehåller all kosmetika du behöver för att lägga en färdig makeup. Lookerna har tagits fram av professionella makeupartister som låtit sig inspireras av de senaste trenderna från den internationella modearenan.

Visst låter det spännande? Perfekt om du är på resande fot och inte vill släpa med dig en stor nessesär. Eller om du blir bjuden på en fest och måste gå direkt från jobbet. Jag fasnade för looken Bronze som känns väldigt naturlig. Vid festligare tillfällen så skulle kanske Smokey Eyes eller Lavender Love Look passa bättre.

Idag kan du köpa EasyLooks på NK och SOLO, men den 25:e oktober finns de även hos H&M, JC, Kicks och Lindex. På nätet kan du besöka Eleven och BeautyStore. Priset kommer ligga på ca 90 kr och en makeup-karta räcker till cirka 4 gånger.

Bakom märket finns företaget Inspire Cosmetics och idén fick Caroline Bahrton när hon såg filmen The Fifth Element där skådespelaren Milla Jovovich använder sig av Chanel makeup-maskinen.

Easylooks

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.