MiaShopping

MiaShoppings blogg fyller 1 år

MiaShoppingbloggen 1 år

Planeringen och den första versionen av MiaShopping fanns redan i slutet på september 2004. Men det var idag för ett år sedan som jag skrev mitt första trevande inlägg i MiaShoppings blogg. Det var måndagen efter Stockholms modevecka och jag hade gått på 4 modevisningar som jag gärna ville dela med mig av. Blogga var helt nytt för mig, trots att jag sedan 1998 haft en hemsida där jag delat med mig av bilder och text. Jag upptäckte snart att bloggen var ett utmärkt komplement till butik- och varumärkeskatalogen på MiaShopping.

Att hålla en blogg levande kräver mycket arbete och en hel del prestationsångest. Men eftersom det är mitt stora intresse jag skriver om så är det alltid kul, och när man dessutom ser att det faktiskt är någon som kikar in här varje dag så fortsätter jag. 🙂

Grattis bloggen och stort tack alla läsare!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.